Testimoniale

despre Catering Ramada Pitesti

Dorim să vă transmitem aprecierile noastre cu privire la implicarea și profesionalismul de care ați dat dovadă cu ocazia cocktail-ul pe care l-am organizat cu dumneavoastră în 22 mai. Feedbackul colegilor de la marketing a fost că evenimentul de la Pitești a fost cel mai reusit eveniment de acest gen organizat de de noi și au apreciat in mod deosebit eleganța locației și amabilitatea personalului. Vă mulțumim și ne dorim cât mai multe viitoare colaborări!

Ana Maria

Ne declaram multumiți de serviciile dvs:

  • rapiditatea cu care răspundeți la solicitările noastre
  • seriozitatea și profesionalismul persoanelor de execuție ( ospătar, etc)
  • calitatea produselor este una foarte bună
  • posibilitatea de mixare între preparate este ofertantă
  • meniul este diversificat

timpul de montare al pieselor pe farfurie

Elena Badea

Mii de mulțumiri din partea noastră și a colegilor pentru  că am avut un party excelent! Totul a fost perfect! Mulțumim pentru profesionalismul de care dați dovadă și vă dorim cât mai multe reușite ! Cu siguranță vom mai colabora.

Georgeta Marinela

Vă mulțumesc pentru tot ajutorul. Am apreciat ca ați răspuns în timp real tuturor solicitărilor noastre, astfel că totul a decurs exact cum ne-am propus. Toate serviciile de care am beneficat, au fost peste așteptările noastre. Cu drag așteptăm să revenim!

Alina Alexandru

Dorim să mulțumim pe această cale pentru tot suportul oferit cu ocazia organizării evenimentului din 1 Noiembrie. Ajutorul a fost de neprețui. Toate solicitările noastre în loco au primit răspuns prompt și soluție imediată, serviciile au fost prestate conform celor agreate. Vă mulțumim încă o dată și sperăm să apelăm la voi și cu alte evenimente.

Izabela Nicolae

Ne bucurăm întotdeauna de o colaborare bună, benefică și de o comunicare deschisă și onestă cu personalul. Vă recomandăm tuturor, pentru serviciile de calitate pe care le oferiți.

Alexandra Topologu

vrea să îți mulțumesc pentru tot ce am colaborat până acum pe aceasta parte de servicii, întrucât tot ce am avut nevoie a fost întocmai cu cerințele noastre. Și nu au fost puține și nici similare. Am avut nevoie și de mese rapide pentru gustări, dar și de altele foarte importante cum sunt vizitele oaspeților noștri din Austria, unde avem pretenția să îi servim cu ceva deosebit dar și românesc și așa se întâmplă prin comenzile făcute la voi. Nu a fost nevoie decât sa spun ce îmi doresc și că vreau să fie deosebit și așa a fost totul, de la platouri, meniu si modul lor de servire. Chiar și deserturile au fost încântătoare, pentru o persoană care nu mânca acest fel de mâncare, dar care nu a rezistat „tentației”. În plus, noi avem vizite din partea companiilor partenere când o masa servită frumos este parte importantă a întâlnirii și prin tot ce primim de la voi, aceste întâlniri chiar se termină frumos și cu zâmbetul pe buze de la îmbietoarele deserturi alese atent cu tine, cu multă ciocolată și multe fructe. 

Putem încheia cu petrecerea de Crăciun unde lucrurile stau foarte bine și sunt pe placul tuturor, mai ales cea de anul trecut unde toată lumea a fost plăcut surprinsă de ce au servit

Așadar, nu pot decât sa îți mulțumesc foarte mult pentru că întotdeauna am primit tot ce am comandat sau poate dacă nu am avut eu inspirație m-ai ajutat si a contat foarte mult la acest capitol pentru mine și vă doresc spor la treaba si mult succes in ceea ce doriți sa dezvoltați de acum înainte, la fel de bine si cu mult „bun gust”! 

Bianca