Petreceri private

Ramada Pitesti 

Catering Petreceri private

CUNUNII CIVILE & NUNȚI

La mare căutare sunt nunțile în aer liber ! Dacă ați ales déjà acest mod de a marca marele eveniment, dar încă nu știți ce meniu să alegeți și ce decorațiuni să folosiți, nu vă panicați. Echipa noastră este alături de dumneavoastră la fiecare etapă de organizare, de la decorarea locației, până la momentul dulce, tortul.

Catering Petreceri private

CIORBA DE POTROACE

După o petrecere pe cinste, vine momentul și pentru ciorba de potroace. Așadar, indiferent de locația pe care ați ales-o, pregătim preparate fresh, ușoare sau chiar un proțap pentru a le mulțumi celor prezenți că v-au fost alături în cel mai important moment.

Catering Petreceri private

BOTEZURI

Consilieri, bucătari, personal de servire, barmani, cu toții sunt pregătiți să participe la organizarea unui botez memorabil, iar invitații să beneficieze de servicii premium.

Catering Petreceri private

TRADITIONAL PARTY

Ce spuneți de o petrecere tradițională? Puteți alege acest tip de meniu atunci când aveți invitați din străinătate și doriți să le arătați tradițiile noastre, sau pur și simplu atunci când organizați o petrecere tradițională, fie că vorbim despre o aniversare, botez sau chiar o nuntă. Venimcu preparate tradiționale și tot ce ține de aranjamentul locației, dar și cu un candy bar plin cu bunătăți românești.

Catering Petreceri private

GARDEN PARTY

Pentru cei care aleg varianta unei petreceri în grădină, avem soluția perfectă! Pe lângă preparatele culinare, decorăm locația, vă punem la dispoziție mese, scaune, veselă, dar și ospătari care vă vor fi alături pe toată durata evenimentului!

Catering Petreceri private

BBQ PARTY

Pentru cei care aleg să organizeze o petrecere aniversară în aer liber, ne-am gândit să punem la dispoziție un concept inedit: BBQ Catering. Recomandăm acest serviciu clientilor care vor să spargă rutina și să-și surprinda invitatii. Experții în organizarea evenimentelor vă stau la dispoziție pentru planificarea până în cel mai mic detaliu!

Catering Petreceri private

LEMONADE PARTY

Modul perfect de a vă răcori invitații în timpul unei petreceri în aer liber? Răspunsul este: LEMONADE BAR! Așteptăm cererea de ofertă, iar noi vă oferim cea mai bună variantă pentru a vă răsfăța oaspeții!

Catering Petreceri private

SUSHY BUFFET

Suntem siguri că doriți să vă surprindeți invitații cu preparate culinare delicioase, iar Sushi Buffet este alegerea perfectă! Cu ajutorul acestui tip de bufet veți satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi, iar cei prezenți vor avea parte de o experiență culinară desăvârșită și unică!

Catering Petreceri private

CANDY BAR

Niciun eveniment nu este complet fără un candy bar! 
Așteptăm cu interes cererea pentru catering nu doar pentru Pitești, ci și pentru zonele adiacente.
Vă asigurăm că aceasta este prioritară pentru noi și vă vom oferi cele mai bune soluții !

Catering Petreceri private

FRUIT BAR

Fruit bar-ul este un element care va completeaza perfect orice eveniment,  atât din punct de vedere al meniului, cât și din punct de vedere estetic!