Business Catering

Ramada Pitesti 

Business Catering

COFFEE BREAK

Știm cât de importantă este pauza și de aceea vă punem la dispoziție meniul COFFEE BREAK cu ajutorul căruia vă puteți energiza invitații cu o cafea atent selecționată, ceai și produse proaspete de patiserie realizate în laboratorul nostru.

Business Catering

BUSINESS LUNCH

Ședințele de la birou sunt stresante și obositoare, dar ce-ati zice de o gustare delcioasă ? Cu ajutorul preparatelor noastre, vă veți impresiona partenerii de afaceri și le veți putea oferi o experiență culinară excepțională. Puteți opta pentru variantele buffet sau la farfurie.

Business Catering

ÎNTÂLNIRI DE AFACERI SAU RECEPȚII

Pentru aceste evenimente se pretează fie un bufet cald, fie unul rece. Preparatele sunt gătite în bucătăria noastră de 4 stele, livrate cu cea mai mare atenție și servite elegant pe platouri (bufet rece) și în chaffing dishes (prepatatele calde).

Business Catering

CONFERINTE SI SEMINARII

Promitem un cost optim pentru că noi cunoaștem importanța bugetului în organizarea unui eveniment. Avem in oferta noastra meniuri tip bufet suedez atât pentru conferințe restrânse, cât și pentru cele cu un grup numeros. La secțiunea MENIURI, veți găsi propunerile noastre, dar vă stăm la dispoziție și în cazul în care doriți un meniu personalizat.

Business Catering

EXPOZITII SI TARGURI

 Dacă organizați expoziții și târguri și vreți să le oferiți vizitatorilor o mică gustare, echipa noastră de consiliere va avea grijă să vă ofere cea mai bună variantă de meniu. De asemenea, dacă firma pe care o conduceți participă la un eveniment de acest gen, puteți să le oferiți gustări din variantele noastre.

Business Catering

LANSARI DE PRODUSE & INAUGURARI DE SEDII

Impresionați-vă invitații încă de la prima întâlnire cu preparate delicioase și băuturi fine, preparate de echipa noastră de barmani.

Business Catering

COCKTAIL PARTY

Ce este de fapt un COCKTAIL PARTY ? O întâlnire în care oamenii trebuie să se simtă bine, să socializeze, să asculte muzică  si nu în ultimul rând…. să aibă parte de gustări ușoare și cocktail-uri spectaculoase. Este o adevărată bătaie de cap pentru cel care organizează să se găndească la fiecare amănunt pentru petrecerea ideală și de multe ori uită să se mai distreze… tocmai de aceea noi venim în ajutor și ne ocupăm de absolut tot pentru un eveniment reușit.

Business Catering

PETRECERI FIRMĂ 

Pe lângă meniuri, vă punem la dispoziție cele mai ingenioase și eficiente soluții pentru o petrecere de firmă memorabilă.